Moet u uw tong poetsen als u uw tanden poetst met een bamboetandenborstel?

- 2021-10-13-

Moet u uw tong poetsen als u uw tanden poetst met eenbambootandenborstel

Als allerlei bacteriën, dode huidcellen, speeksel en voedselresten zich lange tijd in de openingen van de tongpapillen ophopen en niet op tijd kunnen worden verwijderd, kan dit de balans van de mondflora vernietigen en tot het optreden van ziekten leiden. . Bovendien kan het regelmatig poetsen van uw tong ook helpen uw adem op te frissen en een slechte adem te elimineren.

Oorzaken van misselijkheid bij het poetsen van uw tong

1. Bij het poetsen van de tong wordt de wortel van de tong geïrriteerd en opgetild en raakt deze de achterwand van de keelholte, wat misselijkheid kan veroorzaken.
2. Knijp te veel tandpasta. Bij het poetsen van de tong zal te veel schuim de keel irriteren en misselijkheid veroorzaken.
3. Poets je tanden met koud water (vooral in de winter). Vanwege het grote temperatuurverschil tussen de mondholte en het water kan het de mondzenuwen stimuleren en misselijkheid veroorzaken.

4. Het kan worden veroorzaakt door chronische faryngitis en gastritis

Manieren om je tong schoon te maken

1. Kracht: Gebruik niet te veel kracht bij het poetsen van uw tong. Als het niet schoon is, kun je het meerdere keren voorzichtig borstelen.
2. Frequentie: Afhankelijk van de persoonlijke behoeften, poets de tong af en toe af, meestal twee keer per week, maar kan ook worden verhoogd of verlaagd afhankelijk van de individuele behoeften, willekeurig geregeld.
3. Time: When brushing your teeth, just brush off your tongue, so you don't need to keep brushing for a long time.
4. Gereedschap: Je kunt een speciale tongschraper gebruiken. Let op de grootte van het gereedschap. Het is te groot en inflexibel en kan gemakkelijk braken veroorzaken.

5. Actie: Wanneer de opzetborstel het tongoppervlak raakt, borstel dan vanaf de wortel van de tong naar het puntje van de tong om te voorkomen dat deze in de tegenovergestelde richting beweegt; wanneer het de mond bereikt, moet de opzetborstel worden opgehangen. Adem niet in wanneer u de tong schraapt, of u kunt rustig uitademen om braken te voorkomen.

Bamboo Toothbrush With Big Tail